4 tärkeintä asiaa mitä kannattaa miettiä vibraattoria ostaessa

Tärkeimmät pointit vibraattoria ostaessa

Moni asiakas kuvittelee vain kipaisevansa seksikauppaan ja palaavansa illan hämyssä peiton alle testaamaan uutta tuttavuutta. Mutta harva meistä seksikaupan asiakkaista ajattelee että valinnasta saattaakin tulla yllättävän vaikea. Siinä missä muutama vuosikymmen sitten seksikaupoista sai yhtä vibraattorimallia muutamassa eri värissä, nykyään valikoimaa riittää älypuhelimella kontrolloitavista tai G-pisteen yllättävistä leluista aina musiikin tahtiin sykkiviin vibraattoreihin. Yhtäkkiä hyllyltä kotiin karkaaminen vaikuttaakin hitaammalta prosessilta kuin mitä olit kuvitellut. Toivomme että tämä juttu antaa sinulle riittävästi tietoa vibraattorivalikoimista, jotta osaat napata seksikaupasta mukaan juuri sellaisen lelun mihin olet tyytyväinen vielä vuosienkin päästä. Koska yksi pitää yhdestä, ei se tarkoita että kaikki pitävät yhdestä laitteesta. Lue alla olevat vinkkimme vibraattorin ostoon!

 

Siirry verkkokauppaan
 

Onko vibraattori vedenkestävä?

Tämä on mielestämme tärkeä ominaisuus jo senkin ansiosta, että vibraattoria ei tarvitse käyttää ainoastaan peiton alla pimeässä. Sen saa ja se pitääkin ottaa mukaan kylpyyn ja suihkuun. Ja tämä on myös laiskan naisen paras ratkaisu – lelun puhdistaminen käy käden käänteessä. Suosittelemme aina että valitset vedenkestävän vibraattorin, koska sen avulla saat reippaasti lisää käyttömahdollisuuksia sängyn ulkopuolella. Yksi rajoite vedenkestävissä vibraattoreissa on niiden hinta. Koska ne ovat yleensä kalliimpia leluja, voit joutua pulittamaan ekstraa vesitiiviistä ominaisuudesta.

 

Minkä tyyppisiä vibraattoreja on olemassa?

No tästä aiheesta saisimme todennäköisesti koottua satasivuisen opuksen, mutta kiireisillä masturboijilla tuskin on aikaa perehtyä niin syvällisesti muuhun kuin vaginaansa. Joten tiivistimme tietomme pähkinän kuoreen sinulle, kiireinen lukijamme.

Kaikki vibraattorit eivät sovi kaikkiin tarkoituksiin tai tilanteisiin. Tästä syystä monilla meistä on oikea lelulaatikko jonka sisältö jatkaa kasvamistaan. Klitorisvibraattorit toimivat hyvin silloin kun sinua pannaan. Mutta soolotilanteisiin kaalimadot sun muut jänikset käyvät paremmin.

Bullet -tyyppiset vibrat ovat pienehköjä ja huomiota herättämättömiä. Tämän tyyppisiä seksileluja tehdään myös huulipunan näköisinä, jolloin sen voi ottaa mukaan, minne olitkin matkalla. Näitä vibroja on hyvä käyttää kumppanin kanssa.

G Piste -vibraattorit taas ovat erityisesti muotoiltuja. Niiden pää tähtää stimuloimaan naisen G -pistettä erityisesti muotoillun päänsä avulla.

Parivibraattorit ovat yhteisiin leikkeihin tarkoitettuja vibraattoreita. Niitä on tarkoitus käyttää yhteisesti yhdynnän aikana. Pariskunnille löytyy paljon vaihtoehtoja värisevistä penisrenkaista sormivibroihin, joilla voi helliä G -pistettä, klitorista tai penistä.

Klitorissauvat ovat nimensä mukaisesti tarkoitettu klitoriksen hieromiseen. Ulkomuodoltaan ne muistuttavat hieman mikrofonia, mutta käyttötarkoitus on varsin erilainen. Tämän tyyppiset hieromasauvat syntyivät vahingossa kun Hitachi julkaisi klassisen Magic Wand -sauvansa. Vaikka tämä väline olikin tarkoitettu koko kehon hierontaan, tästä tuli naisten suosikki saman tien. Vaikka nykymallit ovatkin edelleen pääasiallisesti klitoriksen hierontaa varten, erilaisilla liitännäisillä saadaan muutkin paikat huomioitua.

Perinteiset vibraattorit muistuttavat penistä ja niitä käytetään niin sisäiseen hauskanpitoon kuin päältä hieromiseenkin. Näiden lelujen nopeutta ja tehoa voi säätää usein portaattomasti.

Klitorisvibraattorit on tarkoitettu asetettavaksi klitoriksen päälle, ja näitä leluja löytyy eri malleissa ja eri kokoisina. Suosituimpia malleja ovat niin kutsutut perhosvibraattorit. Tämä johtuu siitä, että ne hierovat laajempaa aluetta kuin bullet -tyyppiset lelut, jolloin koko klitoris saa riittämiin huomiota.

Jänismalliset vibraattorit ovat huippusuosittuja leluja muun muassa niiden muotoilun ansiosta. Ne stimuloivat sekä vaginaa sisäpuolelta että klitorista ulkopuolelta ja mikä parasta, tämä kaikki tapahtuu samanaikaisesti. Tämän malliset lelut mainittiin myös Sinkkuelämää -TV -sarjassa, jolloin niiden kysyntä kasvoi räjähdysmäisesti. Vaikka näitä jänistyyppisiä sauvoja onkin olemassa perusmalleista täysin varusteltuihin versioihin, suosituimpia ovat simppelit mallit.

 
Siirry verkkokauppaan

 

Takaisin etusivulle

Tuotearvostelut

Suositellut verkkokaupat