Testasin Fantasy Bondage Kit -pakkauksen sisällön

Fantasy bondage kit

 

Minulle on lähetetty Fantasy Bondage Kit arvosteltavaksi, joten tutustuin laatikon sisältöön hetki sitten. Fantasy Bondage Kit tulee kauniissa paketissa, joka on suunnattu etenkin aloittelijoille. Bondage -settejä on tarjolla nykyään monessa eri hintaluokassa ja laatu vaihtelee halvasta ja ikävästä kalliimpaan luksukseen, joiden tuotteet tehdään nahasta ja muista laadukkaista materiaaleista. Bondagessa on pitkälti kyse mielikuvituksen käyttämisestä, joten alkuun päästäksesi et välttämättä edes tarvitse bondageen tarkoitettuja erikoisvälineitä. Monesti naru, köysi tai esimerkiksi kravatti saa ihmeitä aikaan. Mutta muista kuitenkin aina sitomisvälineen laadukkuus – jos sitomisväline hiertää liikaa tai aiheuttaa jopa haavoja, kannattaa panostaa parempiin materiaaleihin saman tien. Ja koska bondagessa rajoitetaan raajojen liikkuvuutta, muista turvallisuus ennen kaikkea. Muista tarkistaa raajojen lämpötila ja pidä vahvat sakset lähistöllä siltä varalta että raaja pitää vapauttaa nopeasti liian kireän sidonnan tai epämukavan asennon takia. Nyt takaisin asiaan, eli Fantasy Bondage Kit -arvosteluun.

Tämä setti sisältää käsiraudat ja jalkaraudat, jotka voi liittää toisiinsa kiinni. Lisäksi setistä löytyy piiska ja panta sekä hihna, joka liitetään kiinni pantaan. Siinä missä erilaiset raudat ja piiskatkin ovat BDSM -arkipäivää (vaikkakin juhlapäivinä erityisen tervetulleita), kuitenkin paketista löytyy jotain hieman erilaista ja yllättävää. Koko setti tulee kahdessa eri värissä – voit valita punaisen ja mustan väliltä itsellesi paremmin sopivan setin. Myös panta ja hihna tulevat näissä väreissä. Ja bondage-setti ei olisi bondage-setti ilman kunnon köyttä. Köyden sitominen on bondageleikin parhaita hetkiä. Sitomisen aikana odotus tiivistyy ja ajatukset keskittyvät vahvasti tulevaan kahdenkeskiseen hetkeen. Fantasy Bondage Kit -pakkauksen mukana tulevat silmälaput istuvat mukavasti kasvoille ja tekee odottamisesta entistä jännittävämpää, kun sidonnan kohteelta poistetaan yksi aisti leikin ajaksi kokonaan. Köysi on keskipaksua ja pehmeää materiaalia. Köysissä erittäin tärkeää onkin juuri niiden materiaali – ne eivät saa vahingoittaa leikkikumppania. Köyden vetäminen ihoa vasten saattaa vahingossa polttaa toisen ihoa rikki, joten aloittelijoiden settiin tämä köyden laatu on täysin sopiva ja turvallinen valinta. Ennen leikkiin ryhtymistä on hyvä perehtyä vähän riggerin eli sitojan vastuuseen: kontrolloivan osapuolen vastuu on tarkkailla aina leikkikumppanin turvallisuutta – tuntuuko sidotut raajat lämpimiltä vai viilenevätkö ne. Mikäli viilenee, kumppani pitää irroittaa siteistä välittömästi pysyvän vahingon estämiseksi. Alhoholia ei suositella BDSM -leikkien aikana, jotta molemmilla säilyisi jonkinlainen järki matkassa. Sitä kun saattaa innostua niin helposti että muu maailma unohtuu kokonaan leikin aikana.

Niitä BDSM -harrastajia varten, jotka pitävät kunnollisesta alistamisesta, on pakettiin lisätty vielä pallo, joka laitetaan suuhun. Tämän jälkeen palloon kiinnitetty hihna viedään pään takaa ympäri, jolloin pallo pysyy suussa tiukasti. Pallo on tehty joustavasta materiaalista, joka tuntuu melko laadukkaalta. Ei ole mitään inhottavampaa kun maata pallo suussa, hampaat kovaa muovia vasten. Heikkolaatuinen muovi ei anna sitä tunnetta, etteikö se särkyisi suun sisälle, aiheuttaen isoa vahinkoa samalla. Mutta kumista valmistetut pallot taas joustavat hampaiden alla, lisäten luottoa siihen että leikki on turvallista, vaikka yltyisikin rajummaksi.

Tässä Fantasy Bondage Kit -pakkauksessa on myös piiska, joka kuuluu mielestämme saumattomasti mukaan leikkiin. Piiskoja on erilaisia. Tämän piiskan kahva on melko lyhyt, jonka päässä on nahkaisia hapsuja. Koska kahva on kylliksi lyhyt, tällä piiskalla ei saa lyötyä vahingossa niin lujaa, että leikkikumppania sattuisi oikeasti liikaa. Lisäksi hapsuja on vain noin kymmenen, jolloin iskuun ei tule liikaa voimaa mukaan. Tämä piiska on aika näppärä ja hyvä nimenomaan aloitteleville BDSM -harrastajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *