Ehkä oudoin penisrengas ikinä

Penisrengas arvostelussa: Pipedream C-Ringz Wonderful Rabbit Cock Ring

Vaimon ensivaikutelma

Vaikka Pipedream C-Ringz Wonderful Wabbit Cock Ring -lelussa on paljonkin parantamisen varaa, tulee sen mukana myös hyviäkin puolia. Vaimoni on sitä mieltä että tässä vempeleessä on liikaa härpäkkeitä joiden kanssa pitää säätää. Tämä lelu ei ole sitä sorttia joka vain tempaistaan yöpöydän sisuksista esiin ja otetaan leikkiin mukaan. Laitteen mukana tulee penisrengas, johon kiinnitetään piuhat. Näiden piuhojen kanssa pelaaminen vaatii niin paljon huomiota kesken aktin, että tärkein meinaa unohtua. Asentoja vaihtaessa päätyy sähläämään piuhojen ja säätimen keskellä niin että tunnelmaan saattaa tulla säröjä.

Vaikka Pipedream C-Ringz Wonderful Wabbit Cock Ring ei vaikuttanutkaan lelulta jonka päälle laittaminen olisi helppoa, liukkarin kanssa se onnistui kuitenkin melko vaivattomasti. Mutta koska kädet olivat jo liukkarin peitossa, säätimen käyttäminen oli erittäin hankalaa.

Mutta kun päästiin alkuun itse aktissa, värinä oli etenkin vaimolle miellyttävää oikeastaan jokaisessa asennossa missä päästiin kokeilemaan Pipedream Wabbittia. Miehelle tämä lelu aiheuttaa värinää oikeastaan koko varren mitalla. Uskoisin että samaan tunteeseen yltävän värinän voisi saada aikaan jo patterikäyttöiselläkin penisrenkaalla. Lähinnä Pipedream C-Ringz Wonderful Wabbit Cock Ring on hankala käyttää sen mukana tulevien piuhojen sekä ohjaimen takia. Ja liukkarin peittämät kädet eivät oikein sopineet lelun operoimiseen.

Tähän penisrenkaaseen kuuluu useampi osa, jotka ovat osittain toisissaan kiinni piuhojen avulla. Lelu toimitetaan pienessä, violetissa laatikossa ja violetti väriteema jatkuu. Lelun ehkä tärkein osa on violetti penisrengas, jonka kokoa ei voi säätää. Renkaan koko on melko tiukka eikä sen päälle asettaminen onnistu monelta helposti, ainakaan ilman kunnollista liukuvoidetta.

Renkaan molemmilla puolilla on jäniksenkorvia muistuttavat osat, joihin on muovailtu pienet kupit. Näihin kuppeihin olisi tarkoitus asettaa värisevät, muovilla peitetyt osat. Nämä värinää tuottavat osat näyttävät hiukan pieniltä pääsiäismunan sisältä tulevilta muovimunilta. Ja nämä värinää aiheuttavat osat taas on kytketty kahteen AA -patteriin kiinni. Kytkentä tapahtuu hiukan nappikuulokkeita muistuttavien piuhojen avulla. Siispä voidaan sanoa että tässä lelussa on osia ja piuhoja niin paljon että alkuun saattaa tuntua siltä että kasaisi IKEA -hyllyä eikä olisi seksileikkeihin suuntaamassa. Voimme myöntää tässä ihan avoimesti, että meillä paketin avaaminen ja sieltä eri osien ulos ottaminen aiheutti yllätyksen ja hienoista hämmennystä. Laatikon kannen kuvassa kun ei näytetä lelun ohjainosaa ollenkaan. Piuhat vain katoavat laatikon kyljestä mystisesti jonnekin laatikon ulkopuolelle. Laatikon mukana tulee hiukan liukuvoidetta, mikä on ihan käytännöllinen lisä, sillä renkaan paikoilleen asettaminen ei onnistu helposti ilmankaan.

Lopputulos

Ensi alkuun en ollut oikein varma, mitähän tästä kokeilusta oikein tulee. Purppuran värinen laite piuhoineen ja ohjaimineen vaikutti erikoiselta ja vähän hankalalta välineeltä. Laitteen mukana ei tule AA -paristoja, joten ne pitää lisätä ensin patterikoteloon. Kotelo sekä ohjain vaikuttavat todella halvoilta jo pelkän materiaalinsa takia. Tässä on jo yksi syy miksi olemme hiukan skeptisiä lelun kestävyydestä. Pieniltä pääsiäismunan muovikoteloilta näyttävät “munat” kiinnitetään seuraavaksi penisrenkaaseen. Lisäksi lelussa on jäniksen korvilta näyttävä osa, joka on vaikea puhdistettava sen muodon ansiosta. Ja koska lelu vie tilaa varresta, peniksen sisään menevä mitta lyhenee, josta tulee myös negatiivista palautetta. Emme usko että tämä lelu jää meillä pitkäaikaiseen käyttöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *