Arvostelu: Chilirose korsetti

Chilirose korsetti – ARVOSTELU

Olen jo pitkään katsellut korsettia SexShop -verkkokaupasta, mutta minun on ollut lopulta aika vaikea valita mikä niistä olisi kivoin, sillä valikoimasta löytyy paljonkin ihanan tiukan näköisiä korsetteja. Vihjailin ja kyselin mieheltäni, millaisesta materiaalista hän pitäisi eniten. En kuitenkaan halunnut kertoa miksi utelin tykkääkö hän kumista, pitsistä, satiinista vai ehkä PVC:stä, sillä halusin yllättää hänet pitkän työreissun jälkeen kuumilla treffeillä. Lopulta päädyin tähän upeaan Chilirose -korsettiin. Ja koska ihastuin korsetin tiukkuuteen, iholla upealta tuntuvaan tuntuvaan materiaaliin ja etenkin siihen erektioon jolla uuteen asuuni vastattiin, halusin kertoa kokemuksestani muillekin. Chilirose korsetti arvostelu alkaa alempana, mutta katsokaa ensiksi miten UPEA tämä korsetti on! Suorastaan mieletön.

 

 

Miten valmistauduin testaamaan Chilirose -korsettini

 

Mieheni oli palaamassa pitkältä työreissulta ja mitä hyvä tyttöystävä voi tehdä auttaakseen miestään unohtamaan monen viikon säädön ja kiireiset palaverit? No yllättää seksikkäällä treffi-illalla tottakai. Tämä tyrmäävä korsetti saapui torstai-iltana juuri sopivasti ennen viikonloppua. Olin tilannut sen ja muita, ihania tuotteita SexShop -verkkokaupasta.  Olin tilannut paketin toimitettavaksi pakettiautomaattiin koska se oli kätevästi kotimatkallani ja sinne toimitus maksoi vain 4,90€. No tuo hinta ei ollut se määrittelevä tekijä vaan lähinnä se, että saan noudettua korsettini saman tien kun se saapuu. Olin tilannut sen vasta edellisenä päivänä lounastunnilla, joten minun ei tarvinnut odottaa tätä jännittävää lähetystä kuin päivän verran. Minulla oli alkuun hieman haasteita saada korsetti itse päälle, vaikka olenkin tottunut niitä sitomaan silloin tällöin. Jostain syystä sormet eivät heti tajunneet oikeaa tekniikkaa, mutta nopea Youtubettaminen sai homman luistamaan. Olen liittänyt tämän minut pulasta pelastaneen solmimisvideon tämän sivun loppuun joten pidä se lähettyvillä siltä varalta että kiimainen mies odottaa viereisessä huoneessa kovassa seisokissa. Onneksi minulla oli aikaa kokeilla korsettia ennen meidän isoa iltaa itsekseni.

 

Testi-ilta

 

Skumpat ja bisset oli jo kylmässä edellisestä illasta asti ja jäähdytin jopa myös shampanjalasit valmiiksi jääkaapissa. Vaikka olin myös kokannut, en uskonut että päästäisiin oikeasti syömään ainakaan ennen puolta yötä. Miehen oli tarkoitus olla seitsemän aikaan kotona, joten ehdin laittautua kunnolla valmiiksi – kiharsin tukan, laitoin pitkät tekoripset ja laitoin tummaa huulipunaa. Sujautin uudet korkkarit jalkaan (tsekkaa ne sivun alalaidasta!) ja aloin odotella puoliksi hermostuneena ja puoliksi todella innostuneen jännittyneenä. Tunnelma oli jo todella intensiivinen eikä mieheni ollut edes vielä ehtinyt kotiin asti! Kunnes avain käätyin lukossa…

 

 

 

 

Chilirose korsetti arvostelu

 

Korsetti tuntui ihanalta ihollani – ei pelkästään sen materiaalin ansiosta (joka on todella hyvänlaatuista kangasta) mutta myös sen tiukkuuden ansiosta. Tällaisten korsettien pitää sekä näyttää upeilta päällä että saada vyötäröni näyttämään ampiaisvyötäröltä, mutta seksileikeissä korseteilla on myös muita hyviä puolia, joita ei tule ajatelleeksi ennen kun päästään asiaan. Jos tykkää vähän rajummasta kohtelusta, miehen (tai miksei naisen) tarvitsee vain napata korsetin nauhoista kiinni ja riuhtaista. Siinä kovatahtoisempikin nainen vikisee ja antautuu. Ja siitä korseteissa on kyse monelle meistä. Antaudut ottajallesi niin paljon että annat rajoittaa myös hengittämistäsi. Jos sinä tai te yhdessä päätätte kiristää korsetin todella tiukalle, hengittämisestä tulee pinnallisempaa. Tässä on jotain todella kiihottavaa, kun dominoiva kumppanisi saa kontrolloida myös niin tärkeää asiaa kuin hengittämistäsi. Jos taas haluat jättää korsetin nauhat löysemmälle, tämä efekti jää löytämättä ja se onkin monelle korsetin käyttäjälle paras vaihtoehto. Teidän täytyy todellakin kokeilla Chilirose -korsettia. Omani tilasin SexShopista ja se toimitettiin toiveestani pakettiautomaattiin huomaamattomasti paketoituna. Lähettäjäkohdassa ei lukenut SexShopin nimeä!

 

Mitä mieheni ajatteli Chilirose korsetistani

 

No mitäs luulette 🙂 Miehellä putosi sekä leuka että laukku lattiaan kun hän löysi punaiseen verhoutuneen jumalattarensa mustaan kimonoon pukeutuneena. Mustan kimonon sisältä pilkotti jotain punaista ja seksikästä ja uudet, korkeat korot varmisti että pylly nousi esiin aivan uudella tavalla. Saatoin ehkä myös kumartua hiukan nahkasohvamme käsinojan yli jotta saisin pari tiukkaa läpsäisyä pakaroille.

 

Entä ne uudet kengät jotka mainitsin?

 

Avokkaat Punamusta X69
Punamustat avokkaat, SexShop tuotekoodi X69

 

 

Siirry verkkokauppaan

 

 

Mitä muuta ostin SexShop -verkkokaupasta

 

 

 

Katso video: Miten korsetti kiristetään itse