Arvostelu: Ida (LELO) pariskuntavibraattori

 

Vibraattori pariskunnille – Arvostelu Ida Lelo

Tässä jutussa kerron testikokemuksistani kun hyvinkin nautinnollinen projekti ”arvostelu Ida LELO” odotti kirjoittamistaan. Kun avasin tyylikkään ja mustan LELO -rasiani, ensivaikutelmani Ida pariskuntavibraattorista oli todella positiivinen. Teki mieli päästä testaamaan tätä tyylikästä pariskuntavibraa äkkiä. Onneksi sain sovittua treffi-illan muutaman päivän päähän nopean Whatsapp -viestin jälkeen. Eiköhän kumppaninikin mieluummin jätä leffaillan väliin, nyt on tärkeämpää tekemistä. LELO -tuotteet ovat minulle entuudestaan jo jonkin verran tuttuja, joten tiesin tästä vibraattorin testaamisesta tulevan todella ihanaa. Loppupäivä menikin sitten AntiShopin verkkokauppaa selaillessa, sillä yhtäkkiä alkoi tuntua siltä että haluaisin panostaa Ida -vibraattorin testi-iltaan enemmänkin. Jos haluat lukea AntiShop arvostelumme, klikkaa tästä. Aloin haaveilla erilaisista pitsiasuista ja tiukoista korseteista, joilla yllättäisin mieheni myöhemmin. Hän tietää meidän testaavan jotain leluja parin päivän päästä mutta jätin kaiken muun yllätykseksi! Tämän jutun lopusta löydät kuvat asuista jotka tilasin testi-iltaa varten ja jotka osoittautuivat aivan upeaksi yllätykseksi. Ilta ei meinannut loppua millään kun en päässyt parinkaan kerran jälkeen vielä nukkumaan. Mutta mennään seuraavaksi asiaan! Onko Ida Lelo Cerise hyvä pariskuntavibraattori?

 

Lelo Ida, Cerise

Arvostelu Ida LELO, Cerise: pyörivä pariskuntavibraattori

LELO -seksivälinevalmistajan edellinen Insignia -mallisto on voittanut parhaiden naisten tuotteiden palkintoja viime vuosina runsaasti. Mikä tässä tuotteessa on yksi parhaista puolista on jo sen pelkkä ulkonäkö, sillä se sopii erinomaisesti tunnelman luontiin. Vaikka sytyttelisit kynttilöitä kuinka paljon ja laittaisit Barry Whiteä soimaan, seksikäs tunnelma saattaa rysähtää muovisiin ja halpohin leluihin jotka aiheuttaa lähinnä epämukavia fiiliksiä siellä missä sen pitäisi helliä ja kiihottaa.

 

Lelo Ida, Cerise: ominaisuudet

 • Vibraattori värisee sekä sen pyöreän rungon kohdalta kiihottaen klitorista sekä sen kaareutuvasta osasta. Tämä kaariosa kääntyy samanaikaisesti hieroen samalla g-pistettä juuri oikein. Sekä mies että nainen saavat erittäin upeat ja vahvat värinät joka nostaa seksisession intensiteetin taivaaseen asti.
 • Vibraattorin voimakkuutta voi säätää. Korkeimmalla teholla lelu on varsinainen superpakkaus.
 • Voitte yhdessä kokeilla jopa kahdeksaa säädettävää värinää ja kääntyvää liikettä.
 • Tuote on täysin vedenkestoinen, joten sitä voi ja pitää käyttää myös suihkussa ja kylvyssä.

 

Suomalainen seksikauppa: seksivaline suosittelee Antishop

 

Lelo IDA, Cerise -tilauksesi mukana saat:

 • Itse vibraattorin
 • SenseMotion -säätimen
 • Kaksi A-paristoa
 • Tyylikkään ja satiinisen säilytyspussin
 • Laturin joka takaa kaksi tuntia ihanaa leikkiaikaa
 • Tuotereksiteri- ja autenttisuuskortin
 • Näytepakkauksen yhteensopivaa liukuvoidetta
 • Käyttöohjeen

 

Arvostelu: Ida LELO, Cerise

Tämä lelu osoittautui upeaksi kokeiluksi ja se pääsee pienessä ja tyylikkäässä säilytyspussissaan varmasti yöpöytämme laatikkoon. Värinän säätöjä oli helppo muuttaa ja värinä tuntui meillä kummallakin todella voimakkaana juuri oikeissa paikoissa. Meidän iltamme venyi todella pitkäksi joten tämä lelu tuli taloon jäädäkseen. Viisi tähteä viidestä!

 

Mistä Lelo Ida, Cerise pariskuntavibraattorin voi ostaa

Ostin tämän vibran AntiShop -nimisestä verkkokaupasta. Tuotevalikoima on erittäin laaja ja pakettiin teki mieli sujauttaa muutakin tilauksen yhteydessä! Toivottavasti arvostelu Ida LELO -parivibraattorista on ollut hyödyllinen! Klikkaa alta jos haluat siirtyä AntiShop -verkkokauppaan.

 

Siirry verkkokauppaan

Mitä muuta tilasin Antishopista

 

 

 

Takaisin Seksiväline.fi

Tuotearvostelut

Suositellut verkkokaupat

Seksi- ja parisuhdeblogi